Litt om vesthus...

Litt om vesthus...

Vesthus består av ett skreddersydd team for å planlegge og bygge deres drømme bolig. Vi ønsker å bistå deg fra A til Å i prosessen med å planlegge og realisere din bolig drøm. Vesthus holder til på Nesbru i Asker, midt i Vestfjorden i Oslofjorden og har sitt navn derifra.

Vesthus ønsker deg velkommen til en særegen boligopplevelse og ønsker å skille seg ut fra tradisjonelle ferdighusleverandørene ved å være fleksibel og skreddersy løsninger for kunden. Hos Vesthus har ikke vi definert hvordan boligen skal være til deg, men kunden definerer sin skreddersydde drømmebolig.

Vi bygger fremtiden. Nyskapning og langsiktighet er fremtiden i vår bransje. Målet vårt er å lage bedre, smartere og moderne hjem for deg. I utviklingen av våre hus har vi latt oss inspirere av norsk arkitektur og moderne funkis.

Hvorfor velge Vesthus?

Vi er genuint opptatt av å jobbe etter våre verdier som

  • Lidenskap
  • Kunnskap
  • Trygghet

Disse verdiene leder oss i riktig retning og er vår garanti til deg som kunde. Vi ønsker å ta deg godt imot og gjøre vårt beste gjennom hele byggeprosessen.

Våre hus

Vårt utvalg består av mange spennende hus-modeller i moderne stil.

VI har også mange boliger med utleiedel, tomannsboliger og boliger som egner seg i rekke. Vi ønsker å skape de hyggeligste arenaene for at du og din familie skal trives i den nye boligen.

Alle standard hus kan tilpasses dine ønsker og behov. Finner du ingen hus som passer, kan vi hjelpe deg å tilpasse det slik du ønsker.

Hva koster det å bygge med Vesthus?

Vi har ingen fast pris, dette fordi alle Vesthus sine husmodeller er tegnet spesifikt for hver kunde. Vi presenterer de som en inspirasjon, slik at alle kan finne stilen de liker best. På denne måten starter vi hele prosessen sammen med deg og tegner et hus basert på akkurat den stilen du liker og som er tilpasset dine forventninger og alle andre faktorer som solforhold, hus-tomten, utsikt, innsyn fra naboer, osv. Alle disse faktorene i kombinasjon med ditt personlige preg samt hvor eksklusivt du ønsker å ha det, vil være avgjørende for prisen.

 

Trenger du mer informasjon?
Kontakt oss her